Skip to main content
 

Comfort
U trekt de stekker eruit en kunt op pad! In alles is rekening gehouden met het gemak van de gebruikers, of het nu de extra handgrepen zijn, de prettige zittingen of de mogelijkheid om de rollator mee te nemen. Beschut tegen de elementen en vrij van uitlaatdampen. Kortom, zorgeloos en veilig, want onderhoud en eventuele reparaties verzorgen wij bij u op locatie.

Opladen en rijden
U laadt de Memmo op via de ingebouwde oplader, met een normaal stopcontact. Het laden van een volle accu duurt circa zeven uur, waarna u er ongeveer 50 kilometer mee kunt rijden. Tijdens het gebruik is de resterende accucapaciteit goed zichtbaar. De maximale snelheid bedraagt 40 kilometer per uur, maar kan worden aangepast naar een lagere snelheid.

Eenvoudige instap
De Memmo is zeer toegankelijk, ook voor ouderen die minder flexibel zijn. De extra handgrepen vereenvoudigen de instap en kunnen tevens tijdens het rijden worden gebruikt.

Bergcapaciteit
De Memmo heeft een opbergmogelijkheid voor boodschappen of desgewenst voor meerdere rollators. Maatwerkaanpassingen voor de opbergmogelijkheden zijn hierbij bespreekbaar.

Besturing
De korte draaicirkel maakt de Memmo eenvoudig te besturen en door de bescheiden afmetingen kunt u op plaatsen komen waar een normale auto niet past. U kunt uw passagiers als het ware tot aan de voordeur rijden. En door het ontbreken van uitlaatgassen en motorgeluid, kunt u ook natuurgebieden in.

Onderhoud en reparatie op locatie
Noodzakelijk onderhoud wordt bij u op locatie uitgevoerd. Memmo werkt samen met verschillende partijen, zodat onderhoud en reparaties op korte termijn worden verricht en u uw Memmo weer snel in gebruik kunt nemen.

Pechhulp en taxivervoer voor de passagiers
Hoewel de techniek uitvoerig is getest, is pech niet geheel uit te sluiten. In dat geval bent u verzekerd van een snelle afwikkeling. Zodra de bestuurder van de Memmo de pechmelding aan ons doorgeeft, zorgen wij onmiddellijk voor een taxi voor de passagiers. Onze partner Roadguard zal de Memmo vervolgens zo snel mogelijk terugbrengen naar uw locatie, waar het probleem zal worden verholpen.

Laden

Laadtijd

Actieradius

Topsnelheid

Draaicirkel

Geen uitstoot

Geluidloos

Toegestaan